EGE ÜNİVERSİTESİ

Fen Fakültesi Kimya Bölümü

Topluma Hizmet Laboratuvarlarımız

NUMUNE

YAPILAN ANALİZLER

BAHARATLAR

UÇUCU YAĞ MİKTARI

 

UÇUCU OLMAYAN ETER EKSTRAKTI

 

SELÜLOZ MİKTARI

 

KÜL MİKTARI

 

TUZ MİKTARI

 

METALİK MADDE (KURŞUN)

 

BOYAR MADDE TAYİNİ

   

BAL

GLUKOZ+FRUKTOZ TAYİNİ

 

DİASTAZ SAYISI

 

PROLİN MİKTARI

 

BOYAR MADDE TAYİNİ

 

HİDROKSİMETİL FURFUROL (HMF) TAYİNİ

   

BİSKÜVİ

SORBAT MİKTARI

 

SODYUM METABİSÜLFİT MİKTARI

 

KÜL MİKTARI

 

PEROKSİT SAYISI

 

METALİKMADDE

   

BULGUR

PROTEİN MİKTARI

 

YAPAY BOYA TAYİNİ

 

CANLI CANSIZ BÖCEK VE PARÇALARI ANALİZİ

   

BAKLİYATLAR (PİRİNÇ, NOHUT, KURU FASULYE, BARBUNYA V.B)

RUTUBET MİKTARI

 

METALİK MADDE MİKTARI

 

YAPAY BOYA TAYİNİ

   

BUĞDAY UNU

PROTEİN MİKTARI

 

KÜL MİKTARI

 

%10 LUK HCL’DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL MİKTARI

 

KURU GLUTEN MİKTARI

   

ÇAY

TOZ ÇAY MİKTARI

 

SELÜLOZ MİKTARI

 

KAFEİN MİKTARI

 

YAPAY BOYA TAYİNİ

   

ÇORBALAR (HAZIR KURU)

PROTEİN MİKTARI

 

TUZ MİKTARI

 

KREATİNİN MİKTARI

 

KÜL MİKTARI

 

%10 LUK HCL’DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL MİKTARI

 

METALİK MADDE (KURŞUN)

   

ÇİKOLATA

KAKAO YAĞI MİKTARI

 

TOPLAM KAKAO MİKTARI

 

YAĞSIZ KAKAO MİKTARI

 

SÜT YAĞI MİKTARI

 

SÜT KURU MADDESİ

 

TOPLAM ŞEKER

DONDURULMUŞ GIDALAR

PEROKSİDAZ TESTİ

 

YAPAY BOYA TAYİNİ

   

DOMATES SALÇASI

SUDA ÇÖZÜNEN KURU MADDE MİKTARI

 

TUZ MİKTARI

 

YAPAY BOYA MADDESİ

 

METALİK MADDELER (HER BİR AĞIR METAL)

   

ET ÜRÜNLERİ (SUCUK, SALAM,SOSİS)

HİDROKSİPROLİN MİKTARI

 

SODYUM NİTRİT MİKTARI

 

SODYUM NİTRAT MİKTARI

 

NİŞASTA MİKTARI

 

SORBAT MİKTARI